بلاگ

قند خون و هورمون ها: روندهای نوظهوری که به سلامت کمک می کند

قند خون و هورمون ها

سلامتی احتمالاً هرگز برای تصمیم گیری افراد در مورد غذا مهم نبوده است. علاقه نوظهور به مدیریت قند خون و سلامت هورمون‌ها نیز نشانه حرکت دیگری است که چند سالی است شاهد آن بوده‌ایم – روند متفرقه، که در آن مصرف‌کنندگان به دنبال اطلاعات آنلاین هستند و بیشتر مطابق با نیازهای شخصی و ترجیحات سبک زندگی خود عمل می‌کنند.

در صنعت غذا و نوشیدنی، این بدان معناست که تولیدکنندگان به طور فزاینده‌ای با بازاری از جایگاه‌ها روبرو هستند، جایی که گروه‌های هدف مصرف‌کننده کوچک‌تر و متنوع‌تر می‌شوند. بنابراین، کلید موفقیت این نیست که توسعه محصول جدید را بر روی یک روند عالی متمرکز کنید. این بیشتر در مورد ایجاد ارتباط با گرایش های متعدد است که تا حد امکان برای گروه های مختلف جذاب است.

بنابراین، اگرچه گرایش‌های نوظهور ممکن است در حال حاضر کوچک به نظر برسند، اما می‌توانند به مجموعه‌ای برنده از گرایش‌های مرتبط اضافه کنند که همه در یک برند واحد ترکیب شده‌اند.

انتخاب های غذایی برای
مدیریت بهتر قند خون روند “روز اول” است که در حال افزایش است، و نه فقط به دلیل همه گیری جهانی چاقی، که باعث افزایش شهاب سنگ دیابت نوع 2 و سایر بیماری های متابولیک شده است. تا حد زیادی به لطف تأثیرگذاران برجسته در رسانه های اجتماعی، گروهی از مصرف کنندگان سلامتی به این فکر می کنند که چگونه از طریق انتخاب های غذایی خود افزایش قند خون را کاهش دهند. برخی روی دستگاه‌های نظارت مداوم قند خون در حال حاضر در بازار سرمایه‌گذاری می‌کنند، بنابراین می‌توانند از نزدیک واکنش بدن خود را به غذایی که می‌خورند دنبال کنند – با تکیه بر داده‌های سخت و همچنین احساس بدنشان.

علم نشان داده است که قند خون بهتر به بسیاری از جنبه های سلامتی کمک می کند. از دیدگاه صنایع غذایی، انتخاب های پروتئین، چربی، فیبر و کربوهیدرات همگی در حمایت از آزادسازی آهسته انرژی که به حفظ تعادل قند خون کمک می کند، نقش دارند. بر این اساس، مدیریت قند خون به راحتی به هشت مورد از روندهای موجود در لیست ده برتر ما مرتبط است. 

شکستن تابو در مورد سلامت هورمون ها
در حالی که قند خون بهتر برای همه مفید است، روند نوظهور سلامت هورمون ها به سمت 50 درصد از جمعیت که زنان هستند متمایل است. نوسانات هورمونی در حوالی قاعدگی و یائسگی در حال حاضر میزان قابل توجهی از خرید مواد غذایی را به همراه دارد. امروزه، با شکستن تابوها توسط اینفلوئنسرهای مشهور و مجریان برنامه های چت، عدم تعادل هورمونی که زنان را تحت تأثیر قرار می دهد بیشتر در ذهن ها قرار می گیرد.

از آنجایی که طب رایج در حال حاضر چیزی برای ارائه در این زمینه ندارد، بازاری برای غذا و مکمل های غذایی باز شده است که می تواند به تسکین خستگی، اضطراب، مه مغزی، نفخ و بسیاری از علائم دیگر که اغلب با چرخه هورمونی زنانه همراه است، کمک کند.

ارتباط علمی ثابت شده بین سلامت هورمون و قند خون بهتر به این معنی است که برخی از تولیدکنندگان با موفقیت هر دو را در بارهای میان وعده به هم متصل می کنند. پروتئین و چربی لبنیات از جمله ترکیباتی هستند که در این فضا تصویر مثبتی دارند.

شما باید بتوانید ارتباطات بیشتری بین روندها در لیست ده برتر سال 2024 ما در زیر پیدا کنید. 

  1. سلامت گوارشی متنوع می‌کند
    پیام‌هایی مانند «پروبیوتیک» یا «فیبر بالا» دیگر به تنهایی یک نقطه تفاوت نیستند. برندها باید فواید گوارشی را با سایر محرک ها ترکیب کنند، مانند پروتئین بیشتر، قند کمتر یا فیبر برای قند خون بهتر. ارتباط روده و مغز، با توجه به خلق و خو و ذهن، یک فرصت اضطراری بزرگ است.
  2. کربوهیدرات ها – بهتر، کمتر
    مصرف کنندگان از هر کاری که شرکت ها می توانند برای افزودن به هاله سلامت محصولات و دادن مجوز به مصرف کنندگان انجام دهند استقبال می کنند. روند نوظهور قند خون بهتر فرصتی برای برندهایی است که از «کربوهیدرات بهتر» استفاده می کنند و/یا با پروتئین و چربی نوآوری می کنند. وزن و سلامت دستگاه گوارش یا به سادگی «احساس بهتر» انتخاب مصرف کننده را هدایت می کند. 
  3. گیاهان راحت ساخته شده اند
    اکثر مردم همه چیزخوار هستند و سبزیجات راحت تری می خواهند. محصولات گیاهی با طعم ها و بافت های جالب برای بسیاری از مصرف کنندگان که خواهان تجربه های جدید هستند جذاب خواهد بود. گیاه شناسی یک روند به طور پیوسته در حال رشد است که هاله سلامت را با مزایای مبتنی بر علم ترکیب می کند.
  4. قدرت پروتئین حیوانی در
    لبنیات و سایر تولیدکنندگان پروتئین حیوانی به سمت پایداری بهتر حرکت می‌کند، با پیام‌هایی مانند «تغذیه علف» به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهد تا از آن لذت ببرند. به ویژه مشاغل لبنی در اختراع مجدد غذاهای سنتی برای ارائه مزایای تغذیه ای لبنیات سرآمد هستند. 
  5. پروتئین گیاهی
    نانوایی ها و اسنک بارها در ارائه پروتئین گیاهی در قالبی خوشمزه و راحت کار خوبی انجام داده اند. آجیل و حبوبات “واقعی” هاله ای سالم دارند که مردم آن را دوست دارند. اما فهرست طولانی مواد تشکیل دهنده یک چالش در غذاهای بسته بندی شده است. جایگزین‌های گوشت و لبنیات تا پنج سال آینده همچنان باقی خواهند ماند.
  6. اینفلوئنسرهای رسانه‌های اجتماعی دوستدار قند خون اضطراری
    در حال انتشار اخباری در مورد مزایای سلامتی مدیریت افزایش قند خون برای سلامت متابولیک، هورمون‌ها و شناختی بهتر هستند. روند اخیر کتو و کم کربوهیدرات باعث شده بسیاری از مصرف کنندگان این پیام را بپذیرند. 
  7. بازنگری در مورد چربی
    علم در حال تکامل در مورد چربی و سلامتی همچنان به تغییر چربی های اشباع شده از رژیم غذایی ناسالم به بخشی مجاز از رژیم ادامه می دهد. پذیرش مصرف کننده از محصولات با چربی بالاتر، روند سلامت متابولیک و قند خون را ممکن می کند. 
  8. خلق و خو و ذهن
    راه های جدیدی برای ارائه در این زمینه مورد علاقه مصرف کنندگان در حال ظهور است. به عنوان مثال، برخی از محصولات پروبیوتیک، چگونگی ارتباط سلامت گوارش، استرس و خواب را یافته اند. علم در حال ظهور خلق و ذهن، متابولیسم، مدیریت قند خون و سلامت وزن را به هم مرتبط می کند.
  9. اینفلوئنسرهای اورژانسی سلامت هورمونی
    توجه بیشتری را به مسائل مربوط به سلامت هورمونی زنان معطوف می‌کنند، استراتژی‌هایی را برای مدیریت چالش‌های هورمونی در کانون توجه قرار می‌دهند و تجارب زنان را تأیید می‌کنند. پودرها، مکمل ها و تعداد انگشت شماری از مارک های اسنک بار به سرعت این نیاز رو به رشد را تشخیص دادند.

Source: Click here!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *